A itrust-U hi ha un espai per a tothom

¡Tots necessitem espai! A Itrust-u trobaràs la solució ideal per a les teves necessitats d’emmagatzematge. Podràs llogar un traster amb accés els 365 dies de l’any amb totes les comoditats i amb total seguretat. Els trasters de Bluespace són flexibles i tenim opcions adaptades al que busques.

Siguis com siguis, a itrust-U trobaràs el teu espai

Espais per mudances

A itrust-u, trobaràs més que un simple lloc per emmagatzemar les teves pertinences durant les mudances. itrust-u t’ofereix una àmplia gamma d’opcions d’emmagatzematge adaptades a les teves necessitats individuals.

Espais per famílies que creixen

A itrust-u, sabem que les famílies en creixement poden necessitar més espai per adaptar-se als canvis emocionants que comporta. Estem aquí per oferir-te una solució integral d’emmagatzematge que s’ajusti a les teves necessitats durant aquesta etapa única de la vida.

Espais per Estudiants

A itrust-u, comprenem que els estudiants poden necessitar espais addicionals per emmagatzemar els seus objectes personals mentre es centren en els seus estudis. Estem aquí per oferir-te una solució d’emmagatzematge completa mentre et dediques al teu creixement acadèmic.

Trasters

Cada vida té la seva pròpia història, a Itrust-u ens adaptem a cadascuna d'elles oferint espais a mida segons les teves necessitats.

S

2,5m2

M

3,5m2

L

4m2

XL

6m2

Districte sarrià

Sant gervasi

Sagrada família

Contracta el teu traster en només 3 passos!

Contacta'ns

Truca’ns gratis al 555 555 555 de dilluns a diumenge i t’ajudarem a trobar l’espai que necessites.

Contracta per telèfon

En pocs minuts contracta el teu traster, signa el teu contracte electrònic i rep la informació per accedir al teu espai.

Gaudeix del teu espai i-trust-U

Comença a gaudir del teu espai extra immediatament amb accés els 365 dies de l’any i el millor servei professional.

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres de dilluns a divendres de 9 h a 20 h, dissabtes de 10 h a 20 h i diumenges de 11 h a 20 h.

+34 687 190 133 - info@itrust-u.com