Espais per a Mudances

A itrust-u, trobaràs més que un simple lloc per emmagatzemar les teves pertinences durant les mudances. Amb un enfocament clar en la tranquil·litat i la seguretat dels nostres clients, itrust-u t’ofereix una àmplia gamma d’opcions d’emmagatzematge adaptades a les teves necessitats individuals.

Trasters

Cada vida té la seva pròpia història, a Itrust-u ens adaptem a cadascuna d'elles oferint espais a mida segons les teves necessitats.

S

2,5m2

M

3,5m2

L

4m2

XL

6m2

Estem aquí per ajudar-te

A itrust-u entenem el què pot ser estressant el procés de mudança. És per això que ens esforcem per oferir-te una solució integral per a les teves necessitats d’emmagatzematge durant aquest període de transició.

Els nostres trasters estan dissenyats per oferir-te la tranquil·litat i seguretat que necessites mentre et mous al teu nou llar o espai de treball.

Amb ubicacions convenients a Barcelona, ​​els nostres espais d’emmagatzematge són accessibles i estan dissenyats per adaptar-se a una varietat de necessitats.

Ja sigui que estiguis buscant emmagatzemar les teves pertinences durant uns dies o necessitis un espai a llarg termini, estem aquí per ajudar-te.